Over Optivoice

Over Optivoice

OptiVoice is een product van Simple Soft Products (SSP). SSP beveiligt netwerken, configureert beveiligde VPN verbindingen en richt kantoor automatisering in inclusief (VOIP) telefonie. SSP brengt de beste oplossingen van de beste leveranciers samen tot een optimale hoogwaardige telefonie oplossing voor de ZZP’er of kleine ondernemer.

TDA

SSP heeft een samenwerkingsverband met het facilitaire contact center Telecom Direct Almere (TDA). TDA heeft al meer dan 26 jaar ervaring op het gebied van klantcontact . TDA staat bekend als dé partij voor kwalitatieve, professionele en klantvriendelijke klantenservice, die met hoge mate van efficiency en effectiviteit wordt bediend. Kwaliteit in alles wat ze doen! , dat is hun bedrijfsgarantie! Zowel de operationele afhandeling van klantcontacten als ook de beheersing van die klantcontactprocessen spelen daarbij een grote rol. Toegewijde mensen, logische processen en de modernste faciliteiten zorgen ervoor dat het dienstverleningsniveau voor de eindgebruiker hoog is.

RoutIT

SSP maakt gebruik van de zeer stabiele BroadSoft telefonie oplossing van RoutIT. RoutIT is een zelfstandige en geheel onafhankelijke Application Infrastructure Service Provider (AISP) en biedt als zodanig een breed scala van diensten, RoutIT heeft een zeer hoogwaardige en redundante infrastuctuur welke in de beste datacenters van Nederland zijn ondergebracht. Hierdoor is de beschikbaarheid en kwaliteit van de telefonie dienst maximaal gewaarborgd.

Simple Soft Products
Carel Willinklaan 62
1328 LJ Almere

Telefoon: 036-5377163
Helpdesk: 036-5377164

KvK: 39062873
BTW nr.: NL 198216698B01